🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Mediterrán stílusú, kültéren is használható terrakotta kaspók, virágcserepek és virágládák

Kaspókat és virágládákat, dekor kültéri virágcserepeket több méretben, nagy választékban, hagyományos mediterrán, spanyol ill. görög stílusban forgalmazunk üzletünkben. Nagyobb, sokdarabos megrendeléseket is kiszolgálunk!

Mediterrán terrakotta virágcserepek és virágládák Spanyolországból és Olaszországból

Kaspóink és virágtartó ládáink és virágcserepeink természetes agyagból készülnek hagyományos, évszázados technológiával.

Kerti edényeink Olaszországból és Spanyolországból kerülnek áruházunkba – egészen pontosan Umbria és Toscana vidékéről – így döntően mediterrán stílusúak.

Kínálatunkban nagyobbrészt klasszikus terrakotta kerti cserepek, kaspók és virágládák találhatóak meg. Ezek kültéren és beltéren egyaránt használhatóak.

Időjárásálló kerti edények és ládák Veszprémben kültéri és beltéri használatra

Akár nagyobb megrendeléseket is teljesíteni tudunk, így ha kiválasztottad a neked tetsző típust, abból akár 10-20-30 db-ot is rendelhetsz nálunk. De ha csak pár darab cserépre, virágládára vagy nagyobb kaspóra van szükséged, azt készletről, azonnal haza tudod vinni.

Termékeink időjárásálló, fagyálló kivitelben készülnek, egyedi díszítésükkel pedig hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsolnak otthonodban és a kertben is. Többféle méretben, kör- és négyzetes alakú edényeket is találsz a veszprémi lakberendezési áruházunk választékában.

Kérdésed van? Küldhetsz üzenetet a Messengeren is!

You cannot copy content of this page

Megállj az inflációnak! ✋🛑

Most 10-20% kedvezmény

Matracainkra és fenyőbútorainkra is! Sok más bútor mellett...

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?