🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Alkategóriák

Szűrés ár szerint

FtFt

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Kerti játszóterek, fa játszótornyok és játszóházak

Aktív, egészséges életmód és játék a gyerekeknek! Válassz a magánkerti fa játszótereink, játszóházaink közül, és változtasd a gyerekek számára izgalmas kalandparkká az udvart.

Több 100 lehetséges kombináció

A magánkerti játszótereinket rengeteg variációban rendelheted meg, 20 féle toronyból, 12 különböző modulból és 29 további kiegészítőből. Egyes képeken a játszótornyok kiegészítő modulokkal együtt is láthatóak.

Gyere el hozzánk és kérd munkatársaink segítségét a megfelelő kerti játszótér, fa játszóház vagy játszótorony összeállításához!

Moduláris összekapcsolási lehetőségek

A játszótornyok és a kiegészítő modulok tetszőleges, kreatív kombinációjával szinte bármilyen kerti játszótér felépíthető, akár hatalmas méretben is. A megvásárolt fa játszóvárad a későbbiekben akár tovább is bővíthető. Érdekel, hogy pontosan mennyibe kerülne az elképzelésed? Kérd ajánlatunkat!

Megrendelés és ajánlatkérés:
info@facentrum.hu
Veszprém, Orgona utca 1.

Igény szerint a termékekhez kiszállítást és szerelést tudunk biztosítani (felár ellenében).
Szolgáltatási területek: Veszprém, Zala, Somogy, Vas és Fejér megyék, Budapest és környéke, A Balaton déli partjának települései.

Jungle Gym magánkerti játszóterek katalógusa

Nézd meg online a Jungle Gym katalógusunkat! Megbízható minőségű, biztonságos magánkerti játszóterek és fa játszóházak, amelyek minden igényt kielégítenek. A katalógusban szereplő kerti játszótereket és a tetszőleges modulokat megrendelheted áruházunkban.

Izgalmas modulok fa játszótornyokhoz

A Jungle Gym moduláris rendszere segítségével a kerti játszótornyokat tetszőleges modulokkal, kiegészítőkkel teheted még nagyobbá és érdekesebbé.

kerti játszótér Playhouse modul

Játszóház modul

A JÁTSZÓHÁZ modullal bármelyik torony alsó részét egy kedves kis zárt házikóvá alakíthatod, mutatós ajtóval és ablakkal.

kerti játszótér Train modul

Mozdony modul

A MOZDONY modul egy kis mozdonyt formáz, amely kreatív mászókáival hatékonyan fejleszti a kisgyermekek ügyességét.

kerti játszótér Balcony modul

Erkély modul

Ha egyszer feljutunk az erkélyre, messzire ellátunk. Egészítsd ki bármelyik játszótornyunkat az ERKÉLY modullal!

falmászó fa kerti játszótér

Mászófal modul

A MÁSZÓFAL modul azért elég menő! Ez az, amiről a többi csemete irigykedve fog mesélni otthon, ha egyszer ők is kipróbálják.

Jungle Gym kerti játszótér Swing Xtra modul

1-es Hinta modul

A HINTA modullal egyszerűen egy hintát csatolhatsz a választott játszótoronyhoz.

Jungle Gym kerti játszótér hinta modul

2-es Hinta modul

A HINTA 2 modullal egy dupla hinta csatlakozik a játszótoronyhoz. Dobd fel a játszóteret a legnépszerűbb elemünkkel, a hintával! 

Jungle Gym kerti játszótér Net Link modul

Kapocs modul

Köss össze két játszótornyot a KAPOCS oldalt hálós híddal, ami fokozza a játék örömét! Kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket is.

Jungle Gym kerti játszótér Picnic modul

Piknik modul

Játék közben is kell pihenni, vagy egy jót uzsonnázni! A PIKNIK modul egy vidám asztalka két paddal, a pad alatt tárolóval. A lurkókat árnyékoló védi a napsütés ellen.

Jungle Gym kerti játszótér Mini Market modul

Piac modul

Nem lehet elég korán kezdeni! A PIAC modul segítségével a gyermekek akár meg is nyithatják a saját kis üzletüket, vagy piaci standjukat.

Jungle Gym kerti játszótér Bridge modul

Függőhíd modul

Egy kis toronnyal és híddal csatlakozik a központi toronyhoz a FÜGGŐHÍD modulunk. A hídra egy mászófal segítségével is fel lehet jutni.

Jungle Gym kerti játszótér Boat modul

Kalózhajó modul

A KALÓZHAJÓ modullal a hajóvá alakított játszótornyon még kalandosabb élményeket élhetnek át a gyerekek. Horgonyt fel, vitorlákat leereszteni és már indulhatunk is meghódítani a tengereket!

Hinta + mászóka modul

Mászóháló 1 vagy 2 hintával. A HINTA + MÁSZÓKA modul azoknak a csemetéknek szól, akik kellően mozgékonyak és szeretnek mászni is! Nem lesz gond az alvással a nap végén…

Kérdésed van? Küldhetsz üzenetet a Messengeren is!
You cannot copy content of this page

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?