🏠 Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1.
🕒 Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00 Sz: 8.30-13.30
📧 Email: info@facentrum.hu

Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Kerti játszóterek

Kerti játszóterek, fa játszótornyok és játszóházak

Aktív, egészséges életmód és játék a gyerekeknek! Válassz a magánkerti fa játszótereink, játszóházaink közül, és változtasd a gyerekek számára izgalmas kalandparkká az udvart.

Villa kerti játszótér

A VILLA játszótorony vidám színű ponyvával, 2,65 méteres csúszdával és mászófallal felszerelt. A legügyesebbek még az oldalsó mászókötélen is feljuthatnak a vár tetejére! A torony aljában homokozót alakíthatunk ki. Csatlakoztatható modulokkal!

Chalet kerti játszótér

A CHALET játszótornyot 2 m széles alapra építhetjük fel. Számos érdekes kiegészítő található a játékhoz a faházikót formázó toronyban: kormánykerék, játék telefon, felhúzós vödör. Csatlakoztatható modulokkal!

Club kerti játszótér

A CLUB csúcsos tetővel fedett fa játszótorony kisebb területre is ideális választás, hiszen alapterülete csak 1,5*3 méter. 2,3 méteres hullámos csúszdával, alul pedig homokozóval kapható. Csatlakoztatható modulokkal! A képen a CLUB játszótorony a PLAYHOUSE modullal kiegészítve látható.

Farm kerti játszótér

A FARM fa kerti játszótorony igazán tágas, létrán vagy mászófalon is eljuthatnak a gyerekek a felső placcra. 2,3 vagy hosszabb 2,65 méteres csúszdával is haszálható! Csatlakoztatható modulokkal! A képen a FARM játszótorony a SWING 2 (hinta) modullal kiegészítve látható.

Playhouse fa játszóház

A PLAYHOUSE fa házikó ideális búvóhely minden gyerek számára. Magasított változatban is kapható csúszdával és terasszal, keresd PLAYHOUSE L vagy XL néven a játszótornyok között.

Crazy Playhouse fa játszóház

A PLAYHOUSE fa házikó ideális búvóhely és kedves, játékos stílusú kis játszóház minden gyerek számára. Magasított változatban is kapható csúszdával és terasszal!

Barn kerti játszótér

A BARN játszótorony nagy méretű, 2,65 méteres csúszdával kapható. Az alapterületének köszönhetően akár 3-4 gyerek számára is ideális, döntött létrával, mászófallal felszerelt. A teteje nagyszerűen véd a tűző naptól. Csatlakoztatható modulokkal! A képen a BARN játszótorony a TRAIN (mozdony) modullal kiegészítve látható.

Cottage kerti játszótér

A COTTAGE kerti játszótorony olyan, mint egy kis erdei kunyhó, házikó. Homokozó, létra, csúszda – minden, ami a felhőtlen játékhoz kell, szuper áron. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a COTTAGE játszótorony a SWING 2 (hinta) modullal kiegészítve látható.

Cabin kerti játszótér

A CABIN játszótorony egy keskeny torony. Két lérán is fel lehet mászni a csúszdához, ahonnan a játék csillagvizsgáló segítségével lehet kémlelni az eget. 🙂 Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a CABIN játszótorony a BALCONY (erkély) modullal kiegészítve látható.

Castle kerti játszótér

A CASTLE játszótorony egészen apró kertekbe is jó választás, mert a helyigénye csak 1,5*3 méter. Bármilyen extra választható hozzá (távcső, teleszkóp, kormánykerék, hajókormány) de a homokozó és csúszda adott. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a CASTLE játszótorony a BALCONY (erkély) modullal kiegészítve látható.

Cubby kerti játszótér

A CUBBY játszótorony egy kis teraszzal rendelkező kerti fa torony. Kiváló gyakorlóterep, hiszen az emeletre úgy kell felmálszni! A kormánykerék és a csúszda biztosítja a változatosságot az emeleten, alul homokozó alakítható ki. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a CUBBY játszótorony a SWING 2 (hinta) modullal kiegészítve látható.

Palace fa játszótorony Veszprém

Palace kerti játszótér

A PALACE fa játszótorony “palotához” már csak a kicsik fantáziája hiányzik! A gyerekek álmodhatnak hozzá díszes lépcsősort, báltermet, elegáns erkélyt, ahonnan a csillagok szinte mind megfigyelhetők. Számtalan mese szövődhet itt, így igazán kalandos ám a nyár! Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a PALACE játszótorony a PLAYHOUSE modullal kiegészítve látható.

Fort kerti játszótér

A FORT fa játszótorony egy olyan “erőd”, amit soha sem vehet be az ellenség, amíg a kis katonái ott lapulnak a lőrések mellett! A sokféle trükkös feljáróján át jön az erősítés: élelem, víz és lőpor. Alul fedezékben pedig a haditerv készül. S ha a végén mégis gyorsan menekülni kellene, a hosszú csúszdán villámgyorsan távozni lehet! Csatlakoztatható modulokkal. A képen a FORT játszótorony a BRIDGE (híd) modullal kiegészítve látható.

Hut kerti játszótér

A HUT kerti fa játszótorony egy kis kunyhóra emlékeztet bájos hangulatával. Létra vezet fel a felső szintre, ahonnan messzire ellátnak a csemeték. A biztonságot erős fa korlát garantálja. Sokféle modullal egészíthetjük ki a csúszdával, alsó homokozóval kialakított játszótornyot!  

Lodge kerti játszótér

A LODGE fa játszótorony érdekessége a kötéllétra a merészebbeknek, de az egyszerűbb döntött létrán is fel lehet jutni. Lefelé már egyszerűbb: irány a csúszda, és már lenn is vagyunk! Ha jó az idő, a környék vadait a távcsővel figyelhetjük, akárcsak egy magaslesből. Csatlakoztatható modulokkal! A képen a LODGE játszótorony a PLAYHOUSE modullal kiegészítve látható.

Crazy Playhouse kerti játszótér

A CRAZY PLAYHOUSE fa játszótorony egy igazi, nagy méretű mesebeli fa játszóház. Fent a teraszról kémlelhetik a gyerekek a kertet és a vidéket. Masszív torony, 2,65 m hosszú csúszdával, a játszóház falán rajztáblával. A képen a PLAYHOUSE platform torony és a CRAZY PLAYHOUSE fa játszóház együtt látható. Javasoljuk a fa játszóház és a csúszdás torony együttes megrendelését, így komplett játszótornyot kapunk.

Peak kerti játszótér

A PEAK fa kerti játszótér kombináció mászókával, csúszdával és hintával kapható, így a legnépszerűbb kerti játszó elemek egyben, kedvező áron vásárolhatóak meg.

Shelter kerti játszótér

A SHELTER fa játszótorony egy valódi menedékház a szabadban játszani kívánó gyerekeknek. A torony bármilyen extrával felszerelhető: teleszkóp, távcső, kormánykerék vagy hajókormány. Alul homokozóval, 2,65 m-es csúszdával kapható. Csatlakoztatható modulokkal! A képen a SHELTER játszótorony a BRIDGE modullal kiegészítve látható.

Swing hinta

A SWING egy egyszerű hintaállvány, mely külön, önmagában is kapható. Modulként is kapható, egy vagy két személyes hinta, így a játszótornyokhoz is csatlakoztatható!

Playhouse L kerti játszótér

A PLAYHOUSE L fa kerti játszótorony egy megemelt kis fa házikó, terasszal és csúszdával kiegészítve. Nagyobb méretben, nagyobb felső terasszal is kapható a torony (platform). A képen a PLAYHOUSE L platform torony és a PLAYHOUSE fa játszóház együtt látható. Javasoljuk a fa játszóház és a csúszdás torony együttes megrendelését, így komplett játszótornyot kapunk.

Tower kerti játszótér

A TOWER fa játszótorony kis kertekbe is ideális választás. Egy egyszerű torony csúszdával, kedvező áron. A torony alsó részében homokozót alakíthatunk ki. Csatlakoztatható modulokkal!

Mansion kerti játszótér

A MANSION fa játszótorony olyan mint egy igazi kastély, sok extrával, igazi hercegnőknek és királyfiaknak. Hatalmas terasszal rendelkezik, a csomagokat pedig egy kis “lifttel” lehet feljuttatni az emeletre. Csatlakoztatható modulokkal! A képen a MANSION játszótorony a TRAIN (mozdony) modullal kiegészítve látható.

Phouse XL kerti játszótér

A PLAYHOUSE XL egy nagy méretű fa kerti játszótorony egy megemelt kis fa házikó, nagy terasszal és csúszdával kiegészítve. Kisebb méretben is kapható a torony (platform). A képen a PLAYHOUSE XL platform torony és a PLAYHOUSE fa játszóház együtt látható, a Climb modullal kiegészítve. Javasoljuk a fa játszóház és a csúszdás torony együttes megrendelését, így komplett játszótornyot kapunk.

Home kerti játszótér

A HOME játszótorony kisebb kertekbe is kitűnő választás. Csapott fa sátortetős torony, napellenzővel, választható színű 2,3 m-es csúszdával kapható. A torony aljában homokozó alakítható ki. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a HOME játszótorony a SWING (hinta) modullal kiegészítve látható.

House kerti játszótér

A HOUSE egy mutatós kerti játszótorony. Választható színű 2,3 m-es csúszdával kapható. A torony aljában homokozó alakítható ki. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal!

Casa kerti játszótér

A CASA játszótorony kisebb kertekbe is kitűnő választás, mivel csak 1,4*3,1 méteres alapterülete van. Választható színű 2,3 m-es csúszdával kapható. A torony aljában homokozó alakítható ki. Csatlakoztatható kiegészítő modulokkal! A képen a CASA játszótorony a MINI MARKET (piac) modullal kiegészítve látható.

Több 100 lehetséges kombináció

A magánkerti játszótereinket rengeteg variációban rendelheted meg, 20 féle toronyból, 12 különböző modulból és 29 további kiegészítőből. Egyes képeken a játszótornyok kiegészítő modulokkal együtt is láthatóak.

Gyere el hozzánk és kérd munkatársaink segítségét a megfelelő kerti játszótér, fa játszóház vagy játszótorony összeállításához!

Moduláris összekapcsolási lehetőségek

A játszótornyok és a kiegészítő modulok tetszőleges, kreatív kombinációjával szinte bármilyen kerti játszótér felépíthető, akár hatalmas méretben is. A megvásárolt Jungle Gym fa játszóvárad a későbbiekben akár tovább is bővíthető. Érdekel mennyibe kerülne az elképzelésed? Kérd ajánlatunkat!

Megrendelés és ajánlatkérés:
info@facentrum.hu
Veszprém, Orgona utca 1.

Igény szerint a termékekhez kiszállítást és szerelést tudunk biztosítani (felár ellenében).
Szolgáltatási területek: Veszprém, Zala és Fejér megyék, Budapest és környéke, A Balaton déli partjának települései.

Még több információ található kerti játszótereinkről a szerelési, karbantartási és használati útmutatóban

Jungle Gym magánkerti játszóterek katalógusa

Nézd meg online a Jungle Gym katalógusunkat! Megbízható minőségű, biztonságos magánkerti játszóterek és fa játszóházak, amelyek minden igényt kielégítenek. A katalógusban szereplő kerti játszótereket és a tetszőleges modulokat megrendelheted áruházunkban.

Izgalmas modulok fa játszótornyokhoz

A Jungle Gym moduláris rendszere segítségével a kerti játszótornyokat tetszőleges modulokkal, kiegészítőkkel teheted még nagyobbá és érdekesebbé.

Playhouse modul

A PLAYHOUSE modullal bármelyik torony alsó részét egy kedves kis házikóvá alakíthatod.

Train modul

A TRAIN modul egy kis mozdonyt formáz, amely kreatív mászókáival hatékonyan fejleszti a kisgyermekek ügyességét.

Balcony modul

Ha egyszer feljutunk az erkélyre, messzire ellátunk. Egészítsd ki bármelyik játszótornyunkat a BALCONY modullal!

Rock Wall modul

A ROCK WALL modul azért elég menő! Ez az, amiről a többi csemete irigykedve fog mesélni otthon, ha egyszer ők is kipróbálják.

Swing modul

A SWING modullal egyszerűen egy hintát csatolhatsz a választott játszótoronyhoz.

Swing 2 modul

A SWING 2 modullal egy dupla hinta csatlakozik a játszótoronyhoz. Dobd fel a játszóteret a legnépszerűbb elemünkkel, a hintával! 

Net Link modul

Köss össze két játszótornyot a NET LINK híddal, ami fokozza a játék örömét! Kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket is.

Mini Picnic modul

Játék közben is kell pihenni, vagy egy jót uzsonnázni! A MINI PICNIC modell egy vidám asztalka két paddal, a pad alatt tárolóval. A lurkókat árnyékoló védi a napsütés ellen.

Mini Market modul

Nem lehet elég korán kezdeni! A MINI MARKET modul segítségével a gyermekek akár meg is nyithatják a saját kis üzletüket.

Bridge modul

Egy függőhíddal csatlakozik a központi toronyhoz a BRIDGE modulunk. A hídra egy mászófal segítségével lehet feljutni.

Boat modul

A BOAT modullal a kalózhajón még kalandosabb élményeket élhetnek át a gyerekek. Horgonyt fel, vitorlákat leereszteni és már indulhatunk is meghódítani a tengereket!

Climb modul

Mászófal, mászóháló és hinta. A CLIMB azoknak a csemetéknek szól, akik kellően mozgékonyak és szeretnek mászni! Nem lesz gond az alvással a nap végén…

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page

Csatlakozz hozzánk!

Hova küldhetjük el az akciós kuponodat?