Beltéri bútor

Barkács, kert

Kiegészítők

Íróasztalok és forgószékek, irodai bútorok

Látogass el hozzánk személyesen is!

Veszprém, Orgona utca 1.

Minőségi íróasztalok, stabil felépítéssel, kedvező áron

Íróasztalok és forgószékek, gyerek tanulóasztalok Veszprémben

A Fa-Centrum lakberendezési áruház régóta kedvező áron forgalmaz íróasztalokat, forgószékeket, polcokat és komódokat – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Számos irodai és gyerekszoba bútorunk készletről, akár azonnal elvihető.

Fontos számunkra, hogy bútoraink tartós, stabil kivitelben készüljenek. Irodai székeink között találsz forgószékeket, főnöki székeket, gyerek forgószékeket is, többféle stílusban és színváltozatban!

fenyő gyerekbútorok, irodai bútorok előnye nem csak a stabilitás és az időtálló, robosztus felépítés, hanem a természetes megjelenés és a környezetbarát technológia és anyaghasználat is.

 Ha a jobb térkihasználás a cél, akkor akár felfelé is “terjeszkedhetünk” térben a lebegő polcok, magas polcok, polcos szekrények, szekrény magasítók segítségével. Mindez igaz a dolgozószobára, gyerekszobára is.

 

Fenyő íróasztalok, számítógép asztalok, irodai polcok, polcos szekrények - választható színekben!

Felejtsük el, hogy a fenyő csak “fenyő színű” lehet. Bár sokan kedveljük a fenyőfa természetes és otthon melegének a hangulatát árasztó famintázat, de a fenyőbútorok ma már több mint 20 féle pácszínnel kérhetőek – így színes és vidám környezetet teremthetünk, és kreativitást vihetünk nem csak a gyerekszobába, de akár az irodába, dolgozószobába is.  

Egy fenyőbútor is lehet pl. cseresznye, dió, antik barna, csokibarna, mogyoró, fehér, pasztellkék, rózsaszín, sárga, kék, zöld vagy éppen piros színű is! 

Persze a jól megszokott natúr, áttetsző lakkal kezelt fenyőbútorok a legnépszerűbbek, de a merészebbek számra is több lehetőség kínálkozik.