Vitality ülőgarnitúra (sarok és kanapé)

269 900 Ft

A VITALITY sarok minőségi magyar termék, amelyet prémium megjelenés jellemez. Ne tévesszen meg, hogy a képen nem enteriőrbe helyezve látható. Valójában egy nagyon is szép, igényes sarokgarnitúráról van szó! A maximális kényelemről az állítható fejtámlák gondoskodnak. Az ülőgarnitúra megvásárolható sarokként, vagy rendelhető 2 ill. 3 személyes kanapé is belőle.

Jellemzői:

  • jobbos és balos változatban is
  • ágyazható, fekvőfelülete: 125*196 cm
  • befoglaló mérete: 276*230 cm

Az ülőgarnitúra készletről, azonnal megvásárolható és széles szövetválasztékkal megrendelhető. Rendelés esetén az ülőgarnitúra ára függ a választott szövetek kategóriájától is. Kanapé változatban is rendelhető!

Minőségi magyar termék!

Vitality ülőgarnitúra (sarok és kanapé)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.