Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Verona étkezőasztal (modern, fehér-sonoma)

112 900 Ft

Modern stílusú bővíthető étkezőasztal, magasfényű fehér – sonoma színben.

A VERONA étkezőasztalunk mérete:

90*180 cm, a hossza 40 cm-rel bővíthető!

A képeken nyitott állapotban látható, így a fehér fényes, üvegréteg borította asztallap egy sonoma tölgy színű elemmel egészül ki.

  • Anyaga: laminált bútorlap, üveg, fém
  • Legjobb ár!
  • Választható tetszőleges székekkel, a képen látható székekkel is rendelhető.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Verona étkezőasztal (modern, fehér-sonoma)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page