Tomi wenge gyerekszoba

Tomi wenge baba- és gyermekbútorok

“A nagymamák idejéből való, meghitt családi emlékek ihlették, a természetes anyagok iránt rajongók sámára késül a Tomi termékcsalád. A tömör fenyőfából készült masszív, szinte örökéletű bútorelemek egyszerre sugározák a régi otthonok hangulatát és a természet közelségét.”

  • Széles elemválaszték
  • Természetes lazúr fehér vagy wenge színben
  • Minőségi magyar termékek

A babaszoba elemei megvásárolhatók vagy megrendelhetők Veszprémben, a Fa-Centrumban. Aktuálisan készleten lévő bababútorainkról, árainkról érdeklődj elérhetőségeinken vagy áruházunkban!

Tomi wenge gyerekszoba

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.