Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Style sarokgarnitúra

283 800 Ft

A STYLE egy modern stílusú, kényelmes kialakítású és igényes megjelenésű ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal és karfákkal, nyitható vendégággyal. Áruházunkban világosszürke-fehér szövetkombinációval megtekinthető, de bármilyen más szövettel, szövetkombinációval is rendelhető.

  • Állítható karfák és támlák
  • Könnyedén ággyá alakítható
  • Fekvőfelülete: 125*195 cm, befoglaló méret: 272*78*226 cm

Már 248.500 Ft-tól rendelhető ágyfunkció nélkül. Ágyfunkcióval 283.800 Ft-tól elérhető.

Nagy szövetválasztékból rendelhető. Akár készletről, azonnal elvihető világosszürke-fehér szövetkombinációval, kedvezményes áron. Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Style sarokgarnitúra

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page