🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Serena sarokkanapé (táskarugós)

297 900 Ft

A SERENA egy mindennapi alvásra is alkalmas, igényes sarokkanapé. A táskarugókkal elátott ülő- és fekvőfelület kényelmes és rugalmas alátámasztást biztosít. A sarokgarnitúra könnyedén ággyá alakítható, nagy méretű ágyneműtartóval rendelkezik. Mérete: 248*175 cm.

  • Rengeteg szövettel válaszható!
  • Megtekinthető áruházunkban világos türkiz színben.
  • A képen látható sárga és szürke szövetekkel akciós áron rendelhető! 

A láb színe szintén választható. Kisebb vagy nagyobb L alakban is kapható, több méretben. U alakú ülőgarnitúra, vagy kanapé is rendelhető belőle. A feltüntetett ár a bútorüzletünkben kiállított, L alakú sarokkanapéra vonatkozik. 

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Választható szövetek a bútorhoz – rendeld meg szinte bármilyen egyedi színben! 

A bútor számos magas kopásállóságú szövettel rendelhető, változatos színekkel és textúrákkal. Szöveteink között többféle vízzel mosható, kisállat- és gyerekbarát szövetet is találsz (pl. Aqua Clean® szövetek). Vannak kedvező árú ill. prémiumkategóriás szöveteink egyaránt. A szövetválaszték személyesen áruházunkban tekinthető meg. A kép illusztráció.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page