Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Raffaello asztal

43 800 Ft

Bővíthető étkezőasztal.

Méretek:

  • 80*130+40 cm: 43.800 Ft
  • 90*160+40 cm: 45.800 Ft

Akár garnitúrában is elérhető készletről, hozzáillő székekkel! Áruházunkban nagy választékban találsz étkezőszékeket és étkezőgarnitúrákat is.

Éger vagy wenge színben is rendelhető! A feltüntetett árak az asztalokra vonatkoznak.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Raffaello asztal

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.