Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Raffaello étkezőasztalok (készletről akciós áron)

43 800 Ft 39 900 Ft

Bővíthető, klasszikusan elegáns stílusú étkezőasztal 6 személyre, kerekített asztallappal.

Készletről elérhető méretek és színek:

  • 80*130+40 cm, wenge színben most csak 37.900.- (43.800.- helyett)
  • 90*160+40 cm, calvados színben most csak 39.900.- (45.800.- helyett)

Limitált darabszám! Választható hozzáillő székekkel. A kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes, már nem rendelhető termék.

Magyar termék szuper áron!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Raffaello étkezőasztalok (készletről akciós áron)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Kategória

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page