Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Pool ülőgarnitúra (U vagy L alak)

341 400 Ft

A POOL egy nagy méretű, modern ülőgarnitúra, amelyet az állítható fejtámlák tesznek még kényelmesebbé. Képzelj el egy valódi szigetet a nappali közepén, ahol önfeledten pihenhetsz, olvashatsz vagy szórakozhatsz a többiekkel, egy pihe-puha párnázott felületen. Ezt az élményt adja a hatalmas, U alakban is kapható POOL ülőgarnitúra.

Jellemzői:

  • Jobbosra és balosra szerelt változatban is
  • Ágyazható, fekvőfelülete: 130*280 cm
  • Befoglaló mérete: 350*230*180 cm

L alakú sarokváltozatban már 216.200 Ft-tól rendelhető ágyfunkció és ágyneműtartó nélkül. Vendégággyal és ágyneműtartóval 266.000 Ft-tól rendelhető az L alakú sarok. U alakban 341.400 Ft-tól rendelhető!

Elérhető készletről, azonnal U alakú kivitelben, hófehér és világosszürke szövetpárosítással.
Széles szövetválasztékból rendelhető! Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pool ülőgarnitúra (U vagy L alak)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page