Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Pietro fotel / karosszék (sokféle szövettel)

79 900 Ft 65 900 Ft

A PIETRO egy kényelmes, vastagon párnázott ülőfelülettel és háttámlátval ellátott, egyedi stílusú fotel.

A kedvezményes ár a készletről elérhető termékre vonatkozik, rendelés esetén az ár a választott szövet függvényében is változhat.

Rendelhető széles szövetválasztékból!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pietro fotel / karosszék (sokféle szövettel)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page