🏠 Veszprém, Orgona utca 1. | 📧 info@facentrum.hu | 📞 (88) 566 530

Orange moduláris ülőgarnitúrák

Lábtartós összeállításban vagy önálló kanapéként is jól mutat a térben az ORANGE modellünk, melynek kényelmét beépített fejtámla-funkció fokozza. Igény szerint vendégágy és ágyneműtartó rendelhető hozzá, a faláb színe pedig választható.

  • Rengeteg választható szövettel, a szivárvány szinte minden színében!
  • Állítható fejtámlákkal
  • Kanapé, 3-2-1, nagy sarokgarnitúra, “U” alakú összeállítás és más változat is rendelhető belőle.

Áruházunkban kiállítva bordó szövettel, “L” alakú sarokváltozatban. A kiállított modell akciós ára: 355.900.- (375.800 helyett). Befoglaló mérete: 275*173 cm. Sarokágy fekvőfelülete (kinyitva): 214 * 124 cm.

“L” alakú sarokváltozatban (kanapé lábtartós fotellel) már 291.200 Ft-tól rendelhető!

Az ár a választott szövet vagy bőr, ill. az elrendezés és a funkciók függvényében változik. Magas minőségű magyar termék.

Gyors ajánlatkérés, megrendelés

Jelenleg kiszállítás a Dunántúlon és  Budapesten, valamint Pest megyében lehetséges.

További termék információ

Választható szövetek és valódi bőrök a bútorhoz – rendeld meg szinte bármilyen egyedi színben! 

A bútor számos magas kopásállóságú szövettel rendelhető, változatos színekkel és textúrákkal. Szöveteink között többféle vízzel mosható, kisállat- és gyerekbarát szövetet is találsz (pl. Aqua Clean® szövetek). Vannak kedvező árú ill. prémiumkategóriás szöveteink egyaránt. A szövetválaszték személyesen áruházunkban tekinthető meg. A kép illusztráció.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet.

Kérdésed van? Írj nekünk a Facebookon!
You cannot copy content of this page