Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Montenegro sarok

239 900 Ft 189 900 Ft

A MONTENEGRO sarok egy trendi megjelenésű, szögletes vonalvezetésű sarokgarnitúra. Az új modellünk a kubikus formavilágot képviseli. A garnitúran inclusive tartalmaz 2 db támlapárnát, külön díszpárna és ülőke is rendelhető hozzá.

  • Ágyneműtartós, könnyedén ággyá alakítható
  • Fekvőfelület mérete: 125*180 cm
  • Befoglaló méret: 258*55*158 cm

Ágyfunkcióval, ágyneműtartóval, B kategóriás szövettel már 197.300 Ft-tól elérhető rendelés esetén. Igény szerint párna és ülőke is rendelhető a garnitúrához, azonos stílusban.

Készletről elérhető áruházunkban a képen láthatóhoz hasonló, világosszürke szövettel. Minőségi magyar termék.

A sarokgarnitúra már nem rendelhető, kizárólag a készlet erejéig elérhető!

Elfogyott

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Montenegro sarok

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page