Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Lorenzo sarok

247 900 Ft

A LORENZO sarokgarnitúránk egy kellemes, praktikus, otthonos megjelenésű sarok. Nem véletlenül népszerű! Gyorsan belopja magát a szívünkbe, és azonnal az életünk kedvelt és központi színhelyévé válik. Kényelmes garnitúra állítható fejtámlákkal.

  • Ágyazható, ágyneműtartós sarokgarnitúra
  • Jobbos és balos változatban
  • Befoglaló méret: 275*235, fekvőfelület: 125*197 cm

Már 220.100 Ft-tól rendelhető ágyfunkció és ágyneműtartó nélkül. Vendégággyal 247.800 Ft-tól rendelhető.

Akár készletről, azonnal is elvihető! Rendelhető széles szövetválasztékból! Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Lorenzo sarok

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page