Megosztás itt: email
Termék küldése emailben
Megosztás itt: whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Lizi babaszoba bútorok (-20%)

170 100 Ft 136 080 Ft

A kellemes megjelenésű, finom pasztellszínekkel operáló LIZI bababútor-család otthonossá teszi a babaszobát. Magyar termék, most a kiállítási darab kivételes akcióban. Azonnal elvihető!

Az elemek alapárai:

  • nagy komód: 54.900.- (pelenkázó feltét: 7.900.-)
  • 6 fiókos keskeny komód: 59.800.-
  • keskeny nyitott polcos szekrény: 19.900.- (3 db színes fonott fiók: 6.900.-/db)
  • fali polc: 6.900.-

1 vagy több elem megvásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk!
Az összes elem megvásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk!

Így a szett ára:
170.100,- helyett most csak 136.080.-

Válassz a kiságyhoz minőségi baba- és gyerek matracaink közül!

Gyors ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérés, érdeklődés és megrendelés az alábbi rövid űrlap kitöltésével is lehetséges. A küldés után igyekszünk gyorsan válaszolni. Kiszállítási és szerelési szolgáltatásaink árairól kérjük érdeklődj! Szolgáltatási terület: Dunántúl és Budapest (jelenleg itt teljesítünk megrendeléseket szállító partnereink segítségével.)

További termék információ

A 20% kedvezménnyel megvásárolható akciós szett ár a következő termékeket tartalmazza: Lizi nagy komód pelenkázó feltéttel, Lizi fali polc, Lizi 6 fiókos keskeny komód, Lizi nyitott polcos szekrény (keskeny) + 3 db kosár fiók

A képen látható Lizi nagyszekrény és a babaágy már nem elérhető, az nem része az akciónknak.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Lizi babaszoba bútorok (-20%)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Értesítést kérek, ha a termék ára csökken!

Email értesítést küldünk, ha a termék ára változik.

A neved és az email címed megadása után automatikusan felkerülsz az értesítési listánkra, és emailben értesítünk, ha a termék a jelenleginél alacsonyabb áron lesz elérhető, vagy az ára változik. Ez a szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy ne maradj le akciós ajánlatainkról.

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. emailben: info@facentrum.hu) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor vagy a kiszállítás napjáig bezárólag fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását a Dunántúl területén és Budapesten tudják kiszállító partnereink biztosítani.

Vissza a termékekhez...