Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Lindor kanapé (rugós, speciális ágyszerkezettel)

229 900 Ft 199 900 Ft

Nagy méretű, nyitható, ággyá alakítható és ágyneműtartós kanapé. Igényes, modern megjelenés jellemzi, nagy párnákkal, szögletes karfákkal, fa lábakkal. A kanapé speciális ágyszerkezettel rendelkezik. A bonell- és hullámrugós ülőfelület kiegészítve a magas rugalmasságú habbal kimagasló kényelmet biztosít.

  • Befoglaló méret: 224*100*75 cm
  • Fekvőfelület: 147*192 cm (nyitott állapotban)
  • Stílusos homok színben azonnal elvihető

Utolsó darab! A kedvezményes ár csak a készlet erejéig érvényes!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Lindor kanapé (rugós, speciális ágyszerkezettel)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.