Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Las Vegas sarokgarnitúra

341 200 Ft

A LAS VEGAS ülőgarnitúránk különlegességét a rugalmasan állítható támlák és karfák adják. A sarokgarnitúra ezen kívül pedig prémium megjelenést és minőséget hordoz. Trendi szövetkombinációkkal elérhető, így bármelyik modern lakásban megállja a helyét.

  • Könnyedén ággyá alakítható, ágyneműtartós modell
  • 3 db deréktámasszal, ülőke is rendelhető hozzá
  • Sarokösszeállítás mérete: 299*75*180 cm

Már 341.200 Ft-tól rendelhető ágyfunkcióval, állítható karfákkal és támlákkal, ill. nagy méretű ágyneműtartóval. Igény szerint ülőke is rendelhető hozzá, hasonló stílusban.

Rendelhető széles szövetválasztékból. Akár készletről, azonnal elvihető kedvezményes áron! Minőségi magyar termék.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Las Vegas sarokgarnitúra

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page