You cannot copy content of this page
Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Idill tolóajtós gardróbszekrény

171 800 Ft 163 210 Ft

Tolóajtós gardróbszekrény ID-22

Tolóajtós gardróbszekrény elegáns színösszeállításban. Praktikus belső elrendezéssel, nagyméretű tárolóhellyel.

  • Készletről azonnal vihető
  • Minőségi magyar termék
  • Verhetetlen áron Veszprémben, a Fa-Centrum kínálatában

Akciónk csak a kiállított termékre vonatkozik. Utolsó darab, már nem rendelhető!

További termék információ

Fa-Centrum Veszprém

Minden ami fa & otthon
Bútor, lakberendezés, barkács, kert, ajándék

Megrendelés és kiszállítás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A bútoraink az áruházunkban (Veszprém, Orgona utca 1.) vagy elérhetőségeinken megrendelhetőek. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Idill tolóajtós gardróbszekrény

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.