Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

George design fotel (türkiz színben!)

96 900 Ft

A legújabb GEORGE fotelünk egy nagy méretű retró stílusú fotel modern köntösben. Az ár a magasabb támlás fotelre vonatkozik, 2. szövetkategóriával. Hullámrugós ülőfelülettel, tömörfa lábakkal.

Sokféle szövet választható hozzá!

Áruházunkban erős, élénk türkiz színben elérhető és megtekinthető. Szintén rendelhető belőle 2 vagy 3 személyes kanapé, a fotel alacsonyabb támlás verzióban is rendelhető. A lábak színe szintén választható megrendelés esetén.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

George design fotel (türkiz színben!)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.