Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Gatik elemes nappali bútorcsalád

Nappali bútorcsalád megbízható minőségben, exkluzív magasfényű bézs lapokkal. A kifinomult, modern stílusú elemekből szekrénysor állítható össze, vagy tetszőlegesen berendezhető akár az egész nappali. Az elemek tartalmazzák a LED hangulatvilágítást, amely még különlegesebbé és hangulatosabbá tudja varázsolni a helyiséget.

Elemválaszték:

  • TV állvány
  • Vitrines szekrény (magasabb vagy alacsonyabb kivitelben is)
  • Falra szerelhető vitrin
  • Nagy komód
  • Polc
  • Dohányzóasztal

A katalógusban szereplő árakhoz képest nálunk 20% kedvezménnyel, lapraszerelt állapotban megrendelhető a nappali bútorcsalád minden eleme! További információ áruházunkban és elérhetőségeinken.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Gatik elemes nappali bútorcsalád

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page