Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Fitness Plus matrac

56 900 Ft

A FITNESS modell továbbfejlesztve: a kókusz és habrétegek alkotta magrészre egy 5 keménységi zónából álló komfortréteg került elhelyezésre. Még pontosabb testvonalkövetést és még kényelmesebb fekhelyet kínál számodra a közepes keménységű FITNESS PLUS matrac.

  • 80*200 cm: most csak 56.900,-
  • 90*200 cm: most csak 60.900,-
  • 140*200 cm: most csak 80.900,-
  • 160*200 cm: most csak 108.500,-
  • 180*200 cm: most csak 121.900,-

Terhelhetőség: 135 kg, vastagság: 20 cm. Lezipzározható, mostható huzattal is!
A matrac forgatható, és a tetszőleges, kényelmesebb oldalán használható. Magyar termék!

Az árak EVO 3D-4Z  prémium levehető és mosható matrachuzattal értendőek.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Fitness Plus matrac

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.