Fitness Natural matrac

A FITNESS NATURAL modellünk egy közepesen kemény, szendvicses szerkezetű matrac. Fekvőfelületét 5 anatómiai zónára osztott gumilatex alkotja, amely pontrugalmas, azaz kifinomultan kényelmes testbefogadást garantál számodra. A fekvőfelület alatt található ún. magrészben vékony kókusz merevítőrétegek, illetve ortopedikus habból kialakított komfortrétegek váltják egymást. A réteges felépítésű matrac kellően rugalmas, így zavartalan alvást biztosíthat.

  • Terhelhetőség: 130 kg
  • Vastagság: 19 cm
  • Lezipzározható, mosható huzattal!
  • A matrac forgatható, így bármelyik oldalán használható.

Magyar termék. Kiváló áron, többféle méretben is elérhető a Fa-Centrumban, Veszprémben!

Fitness Natural matrac

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előlegbekérő kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a teljes összeg pedig átvételkor fizetendő.

Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.