Megosztás itt: email
Termék küldése emailben
Megosztás itt: whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Fitness MAX matracok (több méretben)

66 800 Ft

A FITNESS MAX matrac kimagasló rugalmasságot kínál számodra. A gerinc számára megfelelően feszes, de rugalmas alátámasztást biztosít. A matrac eltérő keménységű oldalai pedig közepesen kemény vagy kemény fekvőfelületeket kínálnak.

  • 80*200 cm: most csak 67.300.-
  • 90*200 cm: 70.900.- helyett csak 66.800.-
  • 120*200 cm: most csak 94.300.-
  • 140*200 cm: most csak 110.600.-
  • 160*200 cm: 126.200.- helyett csak 119.800.-
  • 180*200 cm: most csak 141.800.-

Terhelhetőség: 140 kg, vastagság: 22 cm. Minőségi magyar termék.

A matracok lezipzározható, mosható matrachuzattal kaphatóak. Egyéb egyéni méretekben is rendelhető!

Gyors ajánlatkérés, érdeklődés

Ajánlatkérés, érdeklődés és megrendelés az alábbi rövid űrlap kitöltésével is lehetséges. A küldés után igyekszünk gyorsan válaszolni. Kiszállítási és szerelési szolgáltatásaink árairól kérjük érdeklődj! Szolgáltatási terület: Dunántúl és Budapest (jelenleg itt teljesítünk megrendeléseket szállító partnereink segítségével.)

További termék információ

Márka: Lineanatura

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Fitness MAX matracok (több méretben)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Értesítést kérek, ha a termék ára csökken!

Email értesítést küldünk, ha a termék ára változik.

A neved és az email címed megadása után automatikusan felkerülsz az értesítési listánkra, és emailben értesítünk, ha a termék a jelenleginél alacsonyabb áron lesz elérhető, vagy az ára változik. Ez a szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy ne maradj le akciós ajánlatainkról.

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. emailben: info@facentrum.hu) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor vagy a kiszállítás napjáig bezárólag fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethetsz, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását a Dunántúl területén és Budapesten tudják kiszállító partnereink biztosítani.

Vissza a termékekhez...