Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Farmer 2 ajtós komód

42 900 Ft

Farmer MR-6 2 ajtós, fiókos komód
ÚJDONSÁG! Spanyol tölgy vagy rusztikus fehér színben
  • Akár készletről, azonnal elvihető (fehér)
  • Megrendelés esetén gyors szállítási idő (1-2 hét)
  • Minőségi magyar termék

A Farmer bútorcsalád 10% kedvezménnyel rendelhető év végéig!
A Fa-Centrumban verhetetlen áron.

 

További termék információ

Fa-Centrum Veszprém

Minden ami fa & otthon
Bútor, lakberendezés, barkács, kert, ajándék

Megrendelés és kiszállítás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A bútoraink az áruházunkban (Veszprém, Orgona utca 1.) vagy elérhetőségeinken megrendelhetőek. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Farmer 2 ajtós komód

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.