Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Clenton (sarok vagy U alak)

300 100 Ft

A CLENTON egy igényes kivitelezésű ülőgarnitúra steppelt ülőfelülettel és beépített fejtámlafunkcióval. A garnitúra kialakítása kényelmes hullámrugós ülőfelületet biztosít, miközben a megjelenés sem szenved kárt. Egy trendi, modern igényeknek megfelelő, fiatalos garnitúrát kapunk.

  • Ággyá alakítható, nagy méretű ágyneműtartóval
  • U alakú sarokváltozatban is rendelhető
  • Mérete: 280*175 cm; fekvőfelület: 206*132 cm

Már 247.400 Ft-tól rendelhető ágyfunkció és ágyneműtartó nélkül. Vendégággyal és nagy méretű ágyneműtartóval 300.100 Ft-tól rendelhető. Szintén elérhető U alakú változatban már 381.400 Ft-tól.

Minőségi magyar termék. Rendelhető széles szövetválasztékból! Akár készletről, azonnal is elvihető Monet silvergrau szövettel, saját szövettel vont sarokággyal.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Clenton (sarok vagy U alak)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page