Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Carlo kanapé

159 900 Ft 155 800 Ft

Kellemes, trendi megjelenésű kanapé, amely ággyá is nyitható, ágyneműtartóval felszerelt. Most szuper áron, több választható szövettel is megrendelhető. Ülőfelülete kényelmes, hullámrugós. Készletről azonnal vihető sötétszürke színben 2 db ajándék díszpárnával! 

Méretek:

  • Külső méret: 230*98 cm, fekvőfelülete: 200*140 cm.
  • Ülőmagasság: 45 cm.

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Carlo kanapé

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page