Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Calypso félkemény matracok (ergonómikus, több méretben)

59 900 Ft

24 cm vastagságú, közepesen kemény matrac.

“Az egyoldalas CALYPSO matrac a kiváló tulajdonságokkal bíró, kókuszlappal és ortopedikus habbal közrefogott táskarugós magrész mellett egy profilozott, 5 ergonómiai zónára osztott komfortréteget vonultat fel. A fekvőfelület így pontosabb testkövetést, a speciális felületkialakítás pedig extra masszázsfunkciót biztosít.”

  • 80*200 cm: most csak 59.900,-
  • 90*200 cm: most csak 65.900,-
  • 140*200 cm: most csak 86.900,-
  • 160*200 cm: most csak 113.900,-
  • 180*200 cm: most csak 126.900,-

Maximális terhelhetőség: 125 kg. A feltüntetett ár a 90*200 cm-es matracra vonatkozik. Magyar termék.

A matracok kérhetőek lezipzározható, mosható matrachuzattal is. 

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Calypso félkemény matracok (ergonómikus, több méretben)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.