Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Baden sarokgarnitúra (L vagy U alak)

203 000 Ft

A BADEN sarokgarnitúra egy modern, fiatalos stílusú sarokgarnitúra, amelyet a nagy méretű vastag párnák tesznek még kényelmesebbé. Az ülőgarnitúra könnyedén ággyá alakítható, ágyneműtartóval/tárolóval rendelkezik és ami a legjobb, hogy a nagy helyre vágyók akár U alakban is megrendelhetik!

  • L vagy U alakban is rendelhető, állítható karfákkal
  • Ülőke/puff is rendelhető hozzá, tárolóval
  • Fekvőfelülete: 125*200 cm, befoglaló méret: 265*177 cm

Már 177.400 Ft-tól rendelhető ágyfunkció és ágyneműtartó (tároló) nélkül L alakú sarokváltozatban. Ágyfunkcióval már 203.000 Ft-tól rendelhető. Az U alakú változat induló ára: 259.100 Ft. Igény szerint tárolós ülőke is rendelhető hozzá, azonos stílusban.

Akár készletről, azonnal elvihető kedvezményes áron. Nagy szövetválasztékból rendelhető. Minőségi magyar termék!

További termék információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Baden sarokgarnitúra (L vagy U alak)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page