Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Anikó fenyő ágykeretek (több méretben)

55 800 Ft 39 420 Ft

Fenyő ágykeret ágyráccsal minőségi borovi fenyőből, natúr lakkozott kivitelben, kedvező áron. Minőségi magyar termékek! Áruházunkban számos matrac választható hozzá.

Méretek:

  • 90*200 cm: most csak 39.420.- (55.800.- helyett)
  • 120*200 cm: most csak 67.980.-
  • 140*200 cm: most csak 78.800.-
  • 160*200 cm: most csak 80.800.-
  • 180*200 cm: most csak 86.980.-
  • 200*200 cm: most csak 106.800.-

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett árak a natúr fenyő Anikó ágykeretekre vonatkoznak (nem ágyneműtartós). Nagyszerűen kombinálható a többi fenyőbútor-családunkkal, így az egész hálószoba azonos stílusban rendezhető be valódi fenyőbútorokkal.

Veszprémi áruházunkban széles választékban és kedvező áron forgalmazunk minőségi matracokat és ágybetéteket is, teljeskörű garanciával!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Anikó fenyő ágykeretek (több méretben)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page