Share on email
Termék küldése emailben
Share on whatsapp
Termék küldése WhatsAppon

Andi 2 fiókos fenyő íróasztal

65 800 Ft

Íróasztal borovi fenyőből, 2 fiókkal. Stabil felépítésű, magyar termék.

Mérete: 90*115*59 cm.

5 fiókos verzióban is rendelhető!

Rendelhető dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

További termék információ

A feltüntetett ár az Andi 2 fiókos natúr lakkozott fenyő íróasztalra vonatkozik. Az íróasztal nagyszerűen kombinálható a többi irodai fenyőbútorunkkal, komódunkkal, szekrényünkkel, polcunkkal is, így az egész iroda, szoba, vagy nappali azonos stílusban rendezhető be valódi, magyar fenyőbútorokkal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kárpitos bútorok megrendelése esetén a termék ára a választott szövetkategóriától, funkcióktól és elrendezéstől függően az itt feltüntetettől eltérhet. A weboldalunkon az árak tájékoztató jellegűek, kérjük a vásárlás előtt a pontos árról minden esetben tájékozódjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy oldalunk webáruházként egyelőre nem üzemel. A termékeink Veszprémben, az áruházunkban (ill. elérhetőségeinken) megrendelhetőek vagy megvásárolhatóak. A megrendelés az előleg (a megrendelni kívánt termékek bruttó árának 30%-a) kiegyenlítése után kerül teljesítésre, a fennmaradó összeg pedig átvételkor fizetendő.
Áruházunkban bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet, megrendelés esetén banki átutalást szintén elfogadunk. A bútorok és nagyobb méretű termékek igény szerinti házhozszállítását Veszprém 50 km-es körzetében tudják kiszállító partnereink biztosítani.

You cannot copy content of this page