Blog bejegyzéseink

Lakberendezési Blog és Híreink

Blogunkon lakberendezési tippeket, lakberendezési ötleteket olvashatsz.
Szintén hírt adunk aktualitásainkról, akciós bútorainkról és más témákról is.

babaszoba enteriőr Eloise Linea
Lakberendezés
Fa-Centrum Veszprém

Babaszoba bútor szettek, lakberendezési tippek a babaszoba berendezéséhez​

A baba érkezése az egyik legizgalmasabb időszak a családok életében, különösen akkor, ha a szülők az első gyermeküket várják. Ahogy múlnak a hetek, végeláthatatlanul jönnek a kérdések, egyre többször a babaszoba berendezésével kapcsolatban is: Milyen színű legyen a gyermekszoba fala? Bababszoba bútor szett vagy különálló elemek sora alkossa-e a babaszoba berendezését?

Olvass tovább
provence-i stílusú konyha
Lakberendezés
Fa-Centrum Veszprém

Provanszi stílusú lakberendezés – Így lesz egyedi és természetközeli az otthonod

Tényleg a zsibvásáron vagy a régiség boltokban, esetleg régóta nem látogatott padlásokon kell keresgélnie annak, aki provanszi stílusú lakberendezés szerint szeretné berendezni a házát, a lakását? És valóban nem lehet levendula csokor nélkül elképzelni az ilyen enteriőrben megálmodott otthont? Vagy: nem is igazán provence-i stílusú a házunk, ha a pasztell árnyalatok mellett egy-egy harsányabb szín is megjelenik benne?

Olvass tovább

Bútorok és lakberendezési ötletek
Gyere el hozzánk és segítünk Veszprémben

Minden ami fa & otthon

Eddig többek között írtunk már itt a blogon a fenyőbútorokról, a provanszi stílusú lakberendezésről, a babszoba bútorokról, gyerekszobák berendezéséről és összeszedtünk néhány tavaszi terasz dekorációs ötletet. Kövesd a blogunkat az újabb és újabb lakberendezési ötletekért, tippekért. Velünk különleges hangulatot, dekorációt varázsolhatsz otthon, télen-nyáron, tavasszal és ősszel is! 

Gyere el személyesen is hozzánk, a Fa-Centrumba! Veszprémi áruházunkban megtalálod a weboldalunkra feltöltött bútorokat és sok mást is. Az aktuális kínálatunk mindig évszaknak megfelelő. Kiváló minőségű bútorokkal, lakásdekorációval és otthoni, beltéri és kültéri kiegészítőkkel, egyedi hangulattal várunk Veszprémben, az Orgona utcai bútor- barkács, és lakberendezési üzletünkben. A blogunkat pedig érdemes követni, mert folyamatosan új lakberendezési és lakásdekorációs cikkekkel frissítjük.

You cannot copy content of this page